Karriär / Jobba hos oss

Just nu söker vi en support!

 

Vad vi kan erbjuda

Inventia inredningsbyrån växer och just nu söker vi en säljsupport. Hos oss är det högt i tak, vi är ett tight team som vill ha roligt tillsammans. Inventia består av ett härligt gäng som älskar att jobba med färg, form och inredning. Vi erbjuder ett mycket roligt, varierande och stimulerande kontorsjobb i Hammarby sjöstad.

Genom feedback och internutbildningar vill vi utvecklas tillsammans med dig och våra kunder. Vi arbetar med välkända varumärken och ett väldigt brett sortiment inom inredning.

 

Vad vi söker

I rollen som säljsupport blir detektivarbete efter rätt information, offertarbete, orderläggning, leveransbevakning, bokning av montage, kundservice och diverse administrativa uppgifter en del av din vardag.
För att lyckas i rollen är du noggrann, affärsmässig och ger såväl kunder som kollegor bästa möjliga service.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team med säljare, vi ser därför att du är en lagspelare. Du måste vara duktig på att kommunicera och vara beredd på att hjälpa till där det behövs. Rollen kräver att du kan hantera flera projekt samtidigt och att du är ansvarstagande.

Vi söker dig som sätter en ära i att serva och administrera på bästa sätt, har social kompetens och lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och ansvarar för att dina arbetsuppgifter blir fullgjorda på bästa vis. Tidigare erfarenhet från branschen är ett stort plus.

Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande. Maila din ansökan med personligt brev och CV till anders.lindstedt@inventia.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!