Quisma

  • Projekt: Inredning av kontor
  • År: 2015
  • Yta: 275 kvm

Renoveringen har lett till en kontorsmiljö som vi känner oss stolta över och trivs mycket bra i!

Om kunden

Quisma täcker in hela spektrumet av digital marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO), affiliate marknadsföring, bannerannonsering och dataanalys. Quisma har mångårig erfarenhet av internationell marknadsföring på internet och arbetar i nära samarbete med systerbyråer genom sina globala nätverk.

Uppdrag

Kunden flyttade till ett större våningsplan i samma fastighet och hade som önskemål att fräscha upp den tidigare väldigt traditionella kontorslokalen. För att komma ifrån det klassiska kontorsutseendet med vita väggar, undertaksplattor och gråa textilgolv så hjälpte vi dem med färgsättning och materialval. Vi kompletterade även med inköp av såväl begagnade som nya möbler, belysning och inredningsdetaljer.

Projektbeskrivning

Den absolut största utmaningen med det här projektet var den begränsade ytan. Kunden ville få in så många arbetsplatser som möjligt samtidigt som det skulle finns öppna ytor för att skapa trivsel. Kunden ville också att möjligheten att växa och bli större skulle finnas. Då det rör sig om en gammal fastighet är det många trånga utrymmen som gör lokalen mörk. För att komma ifrån det och skapa rymd tog vi bort undertaksplattorna och spraymålade hela taket vitt.