Specialist på kontorsmöbler i Stockholm

Kontorsmöbler

Börjar det bli dags att uppdatera kontoret eller håller ni på att inreda ett helt nytt? Välkommen att höra av er till oss på Inventia så tar vi fram passande lösningar för kontorsmöbler till ert kontor i Stockholm!

Vi är specialister på att skapa trivsamma kontorsmiljöer som förstärker företags identitet och sammanhållning. I det arbetet ingår givetvis att ta fram rätt möbler som gör att era medarbetare mår bra, samtidigt som de får en snygg miljö att jobba i.

Kontorsmöbler från kvalitetsmärken

Våra leverantörer är utgörs av ett stort antal svenska och internationella kvalitetsmärken som erbjuder kontorsmöbler med högsta komfort och som är tillverkade av material som håller. Det lönar sig att investera i kvalitetsmöbler till kontoret då de kommer att användas under många timmar dagligen och måste leva upp till de höga krav som ställs i kontorsmiljö.

Skulle ni sakna något märke i vårt sortiment så är det bara att ni hör av er. Vi kan i de flesta fall ta in det som ni efterfrågar.

Ergonomi och estetik hör ihop

Att kontorsmöbler måste vara ergonomiska borde vara en självklarhet. Du själv och dina anställda tillbringar många timmar på arbetsplatsen och det är viktigt att ha en arbetsplats på kontoret som inte sliter på kroppen. Vad som passar varje person kan variera, men många uppskattar till exempel att ha höj- och sänkbara skrivbord för att kunna variera sin arbetsställning.

Samtidigt så måste det estetiska stämma för att ert kontor ska se enhetligt och snyggt ut samt förstärka er företagsidentitet. Som tur är behöver man inte kompromissa där då vi har ett stort utbud av produkter som tillgodoser både era krav på utseendet och lever upp till strikta normer inom ergonomi. Ett exempel kan vara kontorsstolar som både är snygga och samtidigt inställbara i all från höjd, sitsdjup, svankstöd och vinkel för att alla medarbetare ska kunna få dem att passa till just deras kropp och önskemål.

Till ergonomin hör även bra belysning. Vi tar fram belysningsförslag som täcker såväl arbetsplatser som övriga utrymmen på kontoret – alltid med snygg design och med de funktioner som ni söker.

Behöver ljudmiljön på ert kontor förbättras? Ta gärna en titt på våra lösningar inom ljuddämpning för kontor, även det en viktig faktor för att skapa en bra kontorsmiljö som alla mår bra i.

Möbler till kontor av alla storlekar

Oavsett om ni är ett litet företag med några få anställda eller en större aktör som behöver kontorsmöbler till några hundra anställda så ser vi till att ni får enhetliga lösningar som tillgodoser hela företagets behov av allt från kontorsstolar och skrivbord till lösningar för förvaring, kontorsbelysning och konferensmöbler.

Kontorsmöbler är ju mer än bara själva arbetsplatserna. För att skapa en bra arbetsmiljö behöver man även tänka till kring valet i gemenskapsutrymmen som kök, matsal och uppehållsytor av olika slag. Det är ofta där som magin sker på ett kontor och att ha en bekväm soffa eller fåtölj att sätta sig ner i kan främja kreativiteten och bjuda in till spontana möten där nästa nya idé föds.

Förvaring kan man heller inte få nog av. Även om allt fler går mot papperslösa kontor så finns det alltid behov av dokumentskåp, förvaring som döljer ful elektronik, bokhyllor eller montrar eller varför inte en rumsavdelare med inbyggd förvaring. Vi tar fram snygga lösningar som har de funktioner som ni behöver.

Helhetslösningar för ert kontor

Ett kontor är givetvis mer än bara kontorsmöbler. Det gäller att ha ett helhetstänk kring hela kontorsinredningen för att skapa en miljö som är snygg, trivsam och anpassad för ändamålet. Vi är specialister på kontorsinredning och tar fram personligt anpassade koncept tillsammans med våra kunder i Stockholm där vi börjar med att analysera era behov, tar fram passande förslag och levererar de möbler och andra lösningar som behövs för att skapa den kontorsmiljö som ni eftersträvar. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka in ett möte där vi tar en titt på er kontorslokal och era behov för att sedan arbeta fram ett passande koncept som passar just ert företag!